keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi!

Jälleen on vuosi vaihtunut! Golden Horsessa vuotta vietettiin hyvin rauhallisesti, melkein huomaamatta vuosilukuun lisättiin jälleen ykkönen lisää. Kävijäluvut villkaisin tänään ja hieman viime vuodesta jäätiin jälkeen. Mutta liki 5 000 uteliasta oli tallilla kuitenkin viime vuonna käynyt - iso kiitos kaikille heille :)

Puolentoista kuukauden tallitauko johtuu juuri siitä, mitä epäilinkin: kun lomailu vaihtui taas työssäkäymiseen, on virtuaaliheppailu jäänyt tosi olemattomaksi. Eli ihan nollaan. Mutta puolustauduttakoon: en ole käyttänyt kotona tietokonetta kyllä muutenkaan. Joten samassa pause-tilassa ovat myös muutkin projektit.

Syksyllä suunnittelin kovasti tuntikautta. Alkeis- ja jatkokurssin pohjat ovat käyttövalmiina, joten ne tullaan kyllä järjestämään kevään aikana. Hienoa tuntilaistietokantaa tuskin saan pystyyn, mutta eiköhän se riitä, että tunnit kirjataan edes johonkin, vaikka sitten hitaasti käsin kirjottaen. On se toiminut niin ennenkin (ja paljon suuremmilla tuntimäärillä) joten onnistuu varmasti nytkin.

Varsinaista tuntikautta en ehkä järjestä, mutta intoa opettamiseen ja yksityisiin valmennuksiin on roimasti! Kun teen myös IRL paluun ratsastuskoulumaailmaan, on tosi mukavaa päästä jakamaan itse kokeilemiaan ratsastustehtäviä myös virtuaalisesti muille harrastajille.

Joten pipo päähän ja täysillä talvista alkuvuotta kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti